Creditcards vergelijken
Creditcards vergelijken
Creditcards vergelijken

De nieuwe Visa kaart van Knab

Onlangs heeft Knab, een jonge internetbank haar eigen Visakaart gelanceerd. Een grote stap voor de nog jonge bank. Wat biedt zij voor u? En wat voor voordelen zitten er aan deze Visa?

Knab, hoe & wat

Knab is een jonge internet bank die er op uit is om uw bankzaken zo transparant mogelijk te maken. Zij maakt deel uit van Aegon. Waar het eerder nogal onduidelijk was hoe te handelen, of waarvoor u eigenlijk geld betaalde, bij Knab is dat allemaal duidelijk. Zo geeft ze onder andere gratis seminars hoe u beter met uw bankzaken kunt omgaan, dit alles om het voor u helderder te maken. Afhankelijk van uw doel, kunt u al tot vele euro’s besparen bij Knab. De Klant met een grote ‘K’staat centraal.

Knab Visa

Vanaf 20 maart 2013, is Knab niet alleen een online bank met rekeningen, maar vanaf nu kunt u ook wereldwijd betalen met uw Knab Visa kaart. Aan de prijs verandert niets. U betaald 15€ per maand, en krijgt de Knab Visa kaart er gratis bij. Deze creditcard brengt vele voordelen met zich mee. Zo zijn uw aankopen beschermd, en uw aankopen worden automatisch, maandelijks, van uw Knab betaalrekening afgeschreven. De Visa kaart zal deel uit maken van de LaserCard groep, deze heeft onder andere de BCC creditcard en de Van der Valk creditcard in zijn beheer.

Kortom, een grote stap van Knab om nog meer mensen tevreden te stellen. Naast transparante informatie, rente op de betaalrekening, en veel informatie, vanaf heden dus ook de Knab Visa creditcard.

U vindt alle kenmerken op de pagina over de knab visa card.