Creditcards vergelijken
Creditcards vergelijken

Mywirecard Mastercard

Deze prepaidcard is niet meer verkrijgbaar. Hij is doorgegaan onder een nieuwe naam Mycard2go, maar ook deze kaart is sinds eind 2018 niet meer beschikbaar, zowel in fysieke als virtuele vorm.

Bekijk hier andere prepaidcards.

---

De Mywirecard is een eenvoudige manier van betalen met een virtuele of fysieke kaart. De Mastercardvariant heeft geen limiet (althans niet bij ons bekend).

Je meldt je simpelweg aan via de site van Mywirecard en daar kies je voor de optie Mastercard. Vervolgens kun je over het gehele Mastercardnetwerk betalen.

De virtuele kaart is gratis, tegen betaling ontvang je indien gewenst ook een fysieke kaart. Maar de virtuele kaart werkt onmiddellijk, je hoeft niet op het plastic pasje te wachten. Na goedkeuring van het account is het dus meteen mogelijk om online betalingen te verrichten.

Je moet wel eerst zelf geld op de (virtuele) kaart zetten. Daar worden transactiekosten voor gerekend. Via een overschrijving met internetbankieren is dat telkens €1, ongeacht het bedrag. Cash storten bij een bank kan oplopen tot €4.

Let op: de virtuele kaart is gratis, maar wil je ook een plastic pasje dan betaal je daar jaarlijks €24,90 voor, plus eenmalige verzendkosten van €5.

Speciale voordelen

  • Wereldwijde aanvaarding
  • Veilige manier van betalen met alle gemakken van Mastercard
  • Simpel aan te vragen via internet
  • Geen limiet

Beperkingen

  • Niet geaccepteerd bij autoverhuur
  • Website en contact alleen in het Engels of Duits
  • Contant geld opnemen kan alleen met het pasje
> Vraag nu de Mywirecard Mastercard aan!
Belangrijkste kenmerken
Prijs per jaar€ 24,90
Wijze van betalenVooraf
Aanschafkosten€ 5,-
Oplaadkosten€ 1,00
Inactiviteitskosten€ 0
Kosten geld opnemen2 %, min. € 4,50
Wisselkoersopslag1,50 %
Spaarrente0,00 %
Opzeggen€ 0,00
UitgeverWirecard Bank (Dld)
Jaarlijkse kosten indicatie€ 26,90