creditcardvergelijking.nl
Home Rabobank Creditcards
Alle creditcards van de Rabobank. U kunt ze alleen aanvragen als u klant bent van deze bank. U hebt een Rabobank-betaalrekening nodig.

Rabobank creditcards

rabocard
Rabocard: vrij volledige Mastercard, geschikt voor de gewone gebruiker. Alleen in combinatie met een Rabobank-betaalpakket aan te vragen.
service: 
***
prijs: 
€24
limiet (min.): 
€1.000 - €2.500
rabocard gold visa
Rabo Goldcard: zeer complete Visa-card voor topklanten van de Rabobank, met aparte servicedesk en koninklijke limiet.
service: 
****
prijs: 
€54
limiet (min.): 
€2.500 - €10.000
rabo zakelijke creditcard
Rabo Zakelijke Creditcard: deze creditcard is er voor houders van een zakelijke rekening bij de Rabobank. Relatief voordelige keuze.
service: 
***
prijs: 
€33
limiet (min.): 
€5.000

Over Rabobank creditcards

Creditcards van de Rabobank zijn bankafhankelijk. Dat wil zeggen: u kunt ze alleen gebruiken in combinatie met een tegenrekening bij de Rabobank.

Wilt u een creditcard van de Rabobank aanvragen, dan kan dat dus alleen als u al een betaalpakket heeft of wilt openen bij deze bank. Stapt u in de toekomst over naar een andere bank, dan vervalt uw creditcard.

Gespreid betalen is met een creditcard van de Rabobank nooit mogelijk. Dat kunt u zien als een voordeel, maar het beperkt wel de mogelijkheden van de kaart.

Voordelen van Rabobank creditcards

De creditcards van de Rabobank verschillen onderling sterk. Bepaal eerst wat u belangrijk vindt.

Sterke punten van Rabobank-creditcards zijn dat pinnen in het buitenland relatief voordelig is. Ook de koersopslag bij niet-eurobetalingen is beperkt.

Het zijn daarmee prima creditcards voor op vakantie. Kijk wel of uw bestedingsruimte toereikend is. De limiet van de Rabocard is standaard erg laag. U kunt deze wel verhogen.

De Rabocard is tot slot ook toegankelijk voor studenten.