creditcardvergelijking.nl
Home Rabobank Creditcards
Alle creditcards van de Rabobank. U kunt ze alleen aanvragen als u klant bent van deze bank. U hebt een Rabobank-betaalrekening nodig.

Rabobank-creditcards

rabo basecard
Rabo Basecard: zeer basale Mastercard, zonder aankoopverzekering en hierdoor minder geschikt voor het internet. Met lage limiet en zonder leenfaciliteiten.
service: 
**
jaarbijdrage: 
€ 31,20
limiet: 
€ 1.000,-
rabocard
Rabocard: vrij volledige Mastercard, geschikt voor de gewone gebruiker. Alleen in combinatie met een Rabobank-betaalpakket aan te vragen.
service: 
***
jaarbijdrage: 
€ 24,-
limiet: 
€ 1.000,-
rabocard gold visa
Rabo Goldcard: zeer complete Visa-card voor topklanten van de Rabobank, met aparte servicedesk en prima limiet.
service: 
****
jaarbijdrage: 
€ 54,-
limiet: 
€ 2.500,-
rabo zakelijke creditcard
Rabo Creditcard: deze creditcard is er voor houders van een zakelijke rekening bij de Rabobank. Relatief voordelige keuze.
service: 
***
jaarbijdrage: 
€ 33,-
limiet: 
€ 5.000,-

Over Rabobank-creditcards

Creditcards van de Rabobank zijn bankafhankelijk. Dat wil zeggen: u kunt ze alleen gebruiken in combinatie met een tegenrekening bij de Rabobank.

Wilt u een creditcard van de Rabobank aanvragen, dan kan dat dus alleen als u al een betaalpakket heeft of wilt openen bij deze bank. Stapt u in de toekomst over naar een andere bank, dan vervalt uw creditcard.

Gespreid betalen is met een creditcard van de Rabobank nooit mogelijk. Dat kunt u zien als een voordeel, maar het beperkt wel de mogelijkheden van de kaart.

Voordelen van Rabobank-creditcards

De creditcards van de Rabobank verschillen onderling sterk. Bepaal eerst wat u belangrijk vindt.

Sterke punten van Rabobank-creditcards zijn dat pinnen in het buitenland relatief voordelig is. Ook de koersopslag bij niet-eurobetalingen is beperkt.

Het zijn daarmee prima creditcards voor op vakantie. Kijk wel of uw bestedingsruimte toereikend is. De limiet van de Rabocard is standaard erg laag. U kunt deze wel verhogen.

De Rabocard is tot slot ook toegankelijk voor studenten.