Deze creditcard is niet meer verkrijgbaar. Kies een andere Visa-creditcard.

------------------------

De Miles & More Visa Blue Card is onderdeel van het loyaliteitsprogramma van luchtvaartmaatschappij Lufthansa. Ook andere luchtvaartmaatschappijen, hotelketens en autoverhuurders doen mee aan het programma. Met de Miles & More-creditcard spaar je miles bij iedere uitgave.

Aan deze creditcard is een aankoopverzekering gekoppeld die aankopen met de creditcard 180 dagen verzekert tegen diefstal, verlies en beschadiging.

Alle uitgaven met de creditcard kun je volgen op een persoonlijke internetpagina ‘Mijn Qander’ of in de app. Hierin vind je ook je betalingen terug en kun je een extra betaling doen om je saldo aan te zuiveren.

Verzekeringen voor luchtreizigers

Voor luchtreizigers zijn de aan de kaart gekoppelde reisongemakkenverzekeringen een handig extraatje. Zo kun je bij bagagevertraging tot 250 euro claimen, bij vluchtvertraging tot 200 euro en bij een gemiste aansluiting tot 250 euro.

Om een Miles & More-creditcard te gebruiken hoef je geen deelnemer aan het loyaliteitsprogramma te zijn. Miles sparen gaat wel sneller als je beide gebruikt. Je hebt dan naast de creditcard ook een spaarkaart nodig, die je tegelijkertijd moet tonen bij een aankoop. Miles zijn in te wisselen voor korting op vliegtickets, hotelovernachtingen of autohuur.

Nu eerste halfjaar gratis

Als je nu een Miles & More Visa Blue Card bestelt, kun je die het eerste halfjaar gratis gebruiken. Bovendien ontvang je na activering 2.500 miles.

Speciale voordelen

  • Wereldwijd geaccepteerd
  • Bestedingslimiet zelf te kiezen met een maximum van 10.000 euro
  • Sparen voor korting op vliegtickets, hotelboekingen en autohuur
  • Aankoopverzekering van 180 dagen
  • Reisongemakkenverzekering voor luchtreizigers
  • Uitgaven online te volgen

 

Belangrijkste kenmerken


Prijs per jaar€ 48,-
Extra kaart€ 12,-
Bestedingslimiet€ 2.500,-
Wijze van betalenMaandelijks
Gespreid betalen mogelijk?Nee
Rente bij gespreid betalen-
Kosten geld opnemen€ 4,50
Wisselkoersopslag1,80 %
Spaarrente0,00 %
UitgeverQander Consumer Finance
BankonafhankelijkJa

» Bezoek websiteAndere Miles & More-creditcard

Naast de Blue Card is er de Miles & More Visa Gold Card. Deze is bijna twee keer zo duur en biedt een paar extra’s, zoals een bagageverzekering tot 1.750 euro. De aankoopverzekering duurt met 365 dagen ruim twee keer zo lang.