Creditcards vergelijken
Creditcards vergelijken

Miles & More Visa Gold Card

Deze creditcard is niet meer verkrijgbaar. Kies een andere Visa-creditcard.

------------------------

De Miles & More Visa Gold Card is in de eerste plaats bedoeld voor deelnemers aan het spaarprogramma van airline Lufthansa onder de naam Miles & More. Zij sparen miles bij de aanschaf van vliegtickets, hotelovernachtingen en bij het huren van een auto bij aangesloten bedrijven.

Voordeel voor luchtreizigers

Maar ook als je geen spaarkaart van Miles & More hebt, kun je gebruikmaken van deze creditcard. De Miles & More Visa Gold Card kan interessant zijn voor wie regelmatig vliegt.

Deze creditcard kent een bagageverzekering die tot 1.750 euro vergoedt in het geval van verlies, diefstal of beschadiging. Bij vertraging, vertraagde bagage of het missen van een aansluiting gelden vergoedingen tot 400 euro.

Ook handig is de aankoopverzekering. Alles wat je aanschaft met de creditcard is 365 dagen lang verzekerd voor het geval het kapot gaat, kwijtraakt of wordt gestolen.

Online vind je een overzicht van wat je hebt uitgegeven en betaald. Op de computer kun je inloggen op Mijn Qander of je raadpleegt de app. Hierin kun je ook meteen een betaling doen.

Nu eerste halfjaar gratis

Als je nu een Miles & More Visa Gold Card bestelt, kun je die het eerste halfjaar gratis gebruiken. Bovendien ontvang je na activering 5.000 miles.

Speciale voordelen

  • Overal te gebruiken
  • Miles sparen voor kortingen
  • Aankopen tot 365 dagen verzekerd
  • Bagageverzekering voor vliegtuigpassagiers
  • Kies zelf je bestedingslimiet: 2.500, 5.000, 7.500 of 10.000 euro

 

Andere Miles & More-creditcard

De Miles & More Visa Gold Card heeft alle voordelen die de goedkopere Miles & More Visa Blue Card ook heeft, plus een paar extra’s. De Blue Card kent geen bagageverzekering en een limiet van 180 dagen voor de aankoopverzekering. Miles sparen gaat met de Blue Card minder snel.


Belangrijkste kenmerken
Prijs per jaar€ 90,-
Extra kaart€ 18,-
Bestedingslimiet€ 2.500,-
Wijze van betalenMaandelijks
Gespreid betalen mogelijk?Nee
Rente bij gespreid betalen-
Kosten geld opnemen€ 4,50
Wisselkoersopslag1,80 %
Spaarrente0,00 %
UitgeverQander Consumer Finance
BankonafhankelijkJa