creditcardvergelijking.nl
HomeVisa Qander Visa Card

 Qander Visa Card   aanvragen

Qander Visa Card

Qander is een Nederlandse kredietverlener en tegelijk uitgever van Visacards in ons land. Deze creditcard is dan ook gekoppeld aan een geldkrediet.

Alle bestedingen met de kaart kunt u flexibel terugbetalen. U krijgt geen maandafrekening zoals bij de meeste creditcards in Nederland, maar betaalt in eigen tempo. Dat brengt wel met zich mee dat er rente wordt gerekend over het uitstaande saldo.

Verder werkt deze kaart als elke andere Visacard. Betalen en geld opnemen kan wereldwijd, ook op internet. Voor online bestellingen is extra beveiliging via een wachtwoord mogelijk.

Geld overmaken naar uw bankrekening

U regelt bijna alles via de persoonlijke onlinepagina Mijn Qander. Hier kunt u de uitgaven en bestedingsruimte inzien, de limiet aanpassen en eventueel uw pincode wijzigen.

U mag ook geld overmaken van de creditcard naar uw eigen bankrekening. Zo kan deze creditcard handig zijn in een dure maand of voor een grote aanschaf.

Een nadeel is de hoge rente op het krediet; u leent geld met deze kaart. De kredietlimiet tot slot hangt af van uw inkomen. U regelt deze zelf met Qander.

Let op, om deze creditcard aan te vragen moet u bellen met Qander, of eerst een account aanmaken op de website van het bedrijf.

Speciale voordelen

  • Gespreid terugbetalen van uitgaven
  • Sneller aflossen kan altijd en is boetevrij
  • Te combineren met elke betaalrekening
  • Geen extra kosten bij betaling in vreemde valuta
Belangrijkste kenmerken
Prijs per jaar?
Bestedingslimiet
Extra kaartopvragen
Wijze van betalenflexibel
Gespreid betalen mogelijk?
Rente bij gespreid betalen14,00 %
Kosten geld opnemen2% (min. €4,95)
Wisselkoersopslag0,00 %
Spaarrente0,00 %
UitgeverQander Consumer Finance

Andere bezoekers bekeken ook

ANWB Visa Card
1 jaar gratis + kans op stedentrip