creditcardvergelijking.nl

 Voor wie is een Credit Card Ideaal?wanneer is de creditcard ideaal
Creditcards bieden veel extra voordelen die een gewone bankpas niet biedt. Voor twee soorten gebruikers is de credit card echt ideaal:
  1. Internetgebruikers
  2. Reizigers
1. Voor veel internetgebruikers geldt een noodzaak om een credit card te hebben. Voor veel internetwinkels - eigenlijk bijna alle in de VS - kan alleen betaald worden via credit card. Ook in Nederland is vaak een credit card noodzakelijk, denk bijvoorbeeld aan het kopen van een vliegticket bij Easyjet. Maar ook als een creditcard niet nodig is, is het beter om te betalen via een creditcard: uw aankopen worden verzekerd en uw betaling wordt pas aan het eind van de maand verricht. Bovendien worden creditcardtransacties meestal direct afgehandeld. Dit betekent dat u met een creditcardbetaling het product vaak eerder ontvangt.

2. Veel bankpassen worden in het buitenland onvoldoende geaccepteerd. Voor een betaling met de creditcard is slechts een handtekening nodig. Daarom zijn creditcards wereldwijd veel meer geaccepteerd. Daarnaast bieden credit card organisaties een hele goede service - juist ook als u in het buitenland bent. Bij het verliezen van de kaart wordt u snel geholpen met een nieuwe kaart. Daarnaast zijn er vaak ook andere voordelen. Zo biedt American Express bij zijn kaart een aanvullende reisongevallenverzekering aan en zijn betalingen zonder transactiekosten.

financien op reis>

Naar de homepage