Disclaimer

Door het gebruik van de site accepteert u deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Creditcardvergelijking.nl kan niet instaan voor de juistheid van de op de website https://www.creditcardvergelijking.nl voorkomende gegevens. Creditcardvergelijking.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van de op deze website weergegeven gegevens. Aan de informatie op https://www.creditcardvergelijking.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Lees altijd eerst de algemene productvoorwaarden en financiële bijsluiter voordat u een financieel product koopt.

Links naar websites van derden

Creditcardvergelijking.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud en staat niet in voor de websites waarnaar verwezen buiten het websitedomein www.creditcardvergelijking.nl.

Klacht

Heeft u een klacht over deze site of klopt er iets niet, laat het ons dan alstublieft weten. Als u een klacht heeft over uw creditcard, dan dient u zich te wenden tot de desbetreffende creditcardaanbieder. Alleen hij heeft een klantrelatie met u, wij hebben geen inzicht in uw gegevens.

Na de klacht

Heeft u klacht ingediend bij uw creditcardaanbieder en komt u er nog steeds niet uit, neem dan contact op een klachteninstituut waarbij de creditcardaanbieder is aangesloten, bijvoorbeeld het Kifid.

dirk.folkerts@netcapital.eu