Over Creditcardvergelijking

Wie zijn wij?

Creditcardvergelijking.nl is een in creditcards gespecialiseerde vergelijkingssite, gemaakt door internetbedrijf Netcapital.

Onze missie

Creditcardvergelijking.nl wil zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk informatie aanbieden op basis waarvan een consument zelf een creditcard kan kiezen en aanvragen.

De redactie van Creditcardvergelijking probeert hierbij zo min mogelijk een eigen voorkeur te geven en toont overzichten met producten van meerdere aanbieders.

We tonen niet alle creditcards. Producten waar consumenten volgens ons niet mee gebaat zijn, nemen we niet op in onze overzichten. Zo dragen we bij aan onze zorgplicht voor financiële consumenten.

De redactie geeft echter geen financieel advies. De website en inhoud zijn zo opgezet dat je als bezoeker zelf een keuze kunt maken, en je blijft ook zelf verantwoordelijk voor die keuze.

Suggesties of opmerkingen?

Creditcardvergelijking.nl wil graag je mening of tips horen. Meld het ons als je tegen een fout of verouderde informatie aanloopt. Neem hier contact met ons op.

Wil je adverteren?

Creditcardvergelijking.nl biedt creditcardmaatschappijen de mogelijkheid om hun product te tonen aan een groot publiek. Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden, neem dan hier contact met ons op.

We hebben geen toegang tot je klantgegevens

Het heeft geen zin om een adreswijziging of aanvullingen op je aanvraag voor een creditcard naar ons te sturen. Deze worden namelijk niet behandeld door creditcardvergelijking.nl. Ook al kun je via onze site de creditcard aanvragen.

Neem hiervoor contact op met je creditcardmaatschappij. Zij behandelt je gegevens vertrouwelijk en zal derden daar nooit inzicht in geven.

Bezoek- en postadres

Creditcardvergelijking.nl staat als bedrijf bij de KvK geregistreerd onder de naam Netcapital.

Bedrijfsnaam: Netcapital B.V.
Straatnaam: Zielhorsterweg 83
Postcode: 3813 ZX
Plaats: Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. NL855337953B01
Telefoon: 0641815487
KvK-nummer: 63657287
E-mail: dirk.folkerts@netcapital.eu