Creditcards vergelijken
Creditcards vergelijken

Over Creditcardvergelijking

Wie zijn wij?

Creditcardvergelijking.nl is een in creditcards gespecialiseerde vergelijkingssite. Internetbedrijf Netcapital is verantwoordelijk voor de inhoud van de site. 

Onze missie

Creditcardvergelijking.nl heeft als doel het zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk aanbieden van informatie waarmee consumenten zelf kunnen kiezen voor de beste creditcard.

De opzet van deze website streeft na dat iemand op basis van zijn eigen inzicht en voorkeuren bepaalt wat voor hem de beste kaart is. Creditcardvergelijking.nl probeert zo weinig mogelijk een eigen voorkeur te geven en toont altijd een overzicht met meerdere aanbieders.

Verbetering van de website

Er wordt continu gewerkt om de website te controleren en waar mogelijk te verbeteren. Inmiddels bevat de site ruim 60 creditcards, maar is er zeker nog ruimte voor extra kaarten die het vermelden waard zijn. Het gaat hier voornamelijk om zakelijke creditcards.

Suggesties of opmerkingen?

Creditcardvergelijking.nl wil graag uw mening of tips horen. Schroom niet als u tegen een fout aanloopt. De site is op veel punten aangepast naar aanleiding van suggesties. Neem hier contact met ons op.

Wilt u adverteren?

Creditcardvergelijking.nl biedt creditcardmaatschappijen de mogelijkheid om hun product te tonen aan een groot publiek. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

We hebben geen toegang tot uw klantgegevens

Het heeft geen zin om uw adreswijziging of aanvullingen op uw aanvraag aan ons te sturen. Deze worden namelijk niet behandeld door creditcardvergelijking.nl.

Neem hiervoor contact op met uw creditcardmaatschappij. Zij behandelt uw gegevens vertrouwelijk en zal derden nooit inzicht geven in uw klantgegevens.

Bezoek- en postadres

Creditcardvergelijking.nl staat als bedrijf bij de KvK geregistreerd onder de naam Netcapital.

Bedrijfsnaam: Netcapital B.V.
Straatnaam: Spacelab 49
Postcode: 3824 MR
Plaats: Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. NL855337953B01
Telefoon: 0641815487
KvK-nummer: 63657287
E-mail: dirk.folkerts@netcapital.eu