creditcardvergelijking.nl
HomeInfo Over Ons

Over creditcardvergelijking.nl

 

Wie zijn wij?

Creditcardvergelijking.nl is een gespecialiseerde creditcardvergelijkingssite. NetCapital.nl is verantwoordelijk voor de inhoud van de site. Naast het beheren van deze site is NetCapital ook actief op de gebieden wintersport, vliegtickets en enkele Startpaginadochters.

Onze missie

Creditcardvergelijking.nl heeft als doel het zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk aanbieden van informatie waarmee consumenten zelf kunnen kiezen voor de beste creditcard. De structuur en opbouw streven na dat iemand op basis van zijn eigen voorkeuren zelf bepaalt wat voor hem de beste kaart is. Creditcardvergelijking.nl probeert zo weinig mogelijk een eigen voorkeur te geven en geeft altijd een overzicht met meerdere aanbieders.

Toekomstplannen

Creditcardvergelijking.nl is nog niet af. Er wordt continu gewerkt om de teksten te controleren en waar mogelijk te verbeteren. Ook aan het ontwerp wordt regelmatig gesleuteld. Het aanbod van creditcards neemt geleidelijk toe, inmiddels zijn er al ruim 50 creditcards, maar is er zeker nog wel ruimte voor extra creditcards die het vermelden waard zijn op de website. Het gaat hier voornamelijk om zakelijke creditcards.

Suggesties of opmerkingen?

Creditcardvergelijking.nl wil graag uw mening horen. Schroom niet als u tegen een fout aanloopt of als de website u tegenvalt. De site is op veel punten al aangepast naar aanleiding van suggesties van anderen. Neem dus a.u.b. contact met ons op.

Adverteren?

Creditcardvergelijking.nl biedt creditcardmaatschappijen de mogelijkheid om hun product te tonen aan een groot publiek. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Bezoek en Postadres

Creditcardvergelijking.nl is als bedrijf in het KvK geregistreerd onder de naam Netcapital.

Bedrijfsnaam: Netcapital
Straatnaam: Spacelab 47
Postcode: 3824 MR
Plaats: Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. NL853008280B01
Telefoon: 0641815487
KvK-nummer: 58369465
Fax nr: 0848316428
Email: dirk.folkerts@netcapital.eu


We hebben geen toegang tot uw klantengegevens

Het heeft geen zin om uw adreswijziging of creditcardaanvragen aan ons te sturen. Deze worden namelijk niet behandeld door creditcardvergelijking.nl. Neem hiervoor contact op met uw creditcardmaatschappij. Deze behandelen uw gegevens vertrouwelijk en zullen daarom derden nooit zomaar inzicht geven in uw klantgegevens.

 
Terug naar de homepage