Home International card services
ics Vergelijk van creditcards van International Card Services (ICS-Cards). Uitgever van bankonafhankelijke creditcards. U bent dus niet gebonden aan een bepaalde bank.

International Card Service creditcards

the world card
VISA World Card: solide Visa card, die al tientallen jaren in feite de standaard VISA card is van Nederland. Ontvang rente over uw positieve saldo.

Actie: €50 retour + 1 jaar gratis

service: 
****
prijs: 
€36,50
limiet (min.): 
€2.500

mastercard classic
MasterCard Classic: goedkoop en betrouwbaar, zonder al te veel extra's. Bankonafhankelijk, u zit dus niet vast aan een bepaalde bank.

Actie: vrij te besteden €50 tegoed

service: 
***
prijs: 
€17,50
limiet (min.): 
€2.500

anwb visa
ANWB VISA Card: prima VISA creditcard die gebonden is aan lidmaatschap van de ANWB. Kost slechts €12 per jaar.

Actie: 1 jr gratis

service: 
***
prijs: 
€12
limiet (min.): 
€2.500

panda visa
World Panda Card: hiermee steunt u het WNF in het beschermen van planten, dieren en ons klimaat. ICS Cards berekent geen extra kosten voor deze Visa.

Actie: 1 jaar zonder kaartbijdrage + €50 tegoed

service: 
****
prijs: 
€36,50
limiet (min.): 
€2.500

bijenkorf card
de Bijenkorf Card: MasterCard waarmee u Punten spaart die u kunt besteden in de Bijenkorf. Gratis klantenkaart tot activatie als MasterCard.

Actie: -

service: 
***
prijs: 
€12,50
limiet (min.): 
€2.500

World Card Gold: relatief voordelige Gold-variant van de populaire World Card met een royale limiet. Overal ter wereld kunt u contact opnemen met Global Assist.

Actie: met €50 tegoed op de kaart

service: 
****
prijs: 
€55
limiet (min.): 
€5.000

mastercard gold
MasterCard Gold: voordelige goldversie van de MasterCard Classic. Handige creditcard als een goede dienstverlening en ruimer limiet belangrijk voor u zijn.

Actie: -

service: 
****
prijs: 
€32,50
limiet (min.): 
€5.000

foto world card
VISA World Card Photo: bepaal zelf hoe deze Visa er uit komt te zien. Kies een foto tijdens de aanvraag. Ook te bestellen als u al een World Card heeft.

Actie: 1 jaar zonder kaartbijdrage

service: 
****
prijs: 
€36,50
limiet (min.): 
€2.500

prepaid mastercard classic
Prepaid MasterCard Classic: Volwaardige prepaid variant van de MasterCard Classic, met dezelfde service en zonder limiet.

Actie:

service: 
***
prijs: 
€14,95
limiet (min.): 
geen

ladytalk mastercard
Ladytalk MasterCard: leuke glamour pink MasterCard met interessante extra's. U krijgt bij uw aanvraag een geschenk ter waarde van €35!

Actie: -

service: 
***
prijs: 
€35
limiet (min.): 
€2.500

ICS-Cards kenmerken

International Card Services staat voor goede klantbediening (ITO certificaat). Ook kunt u heel veel zaken zelf online regelen.

Echte VISA-specialist: ICS-Cards is opgezet door Bank of America, die de VISA creditcard heeft geïntroduceerd in Nederland. Nog altijd is International Card Services sterk vertegenwoordigd in Nederland met VISA creditcards.

Spaarrente over positief saldo: alleen ICS-cards vergoedt spaarrente (boven €500) als u een positief saldo aanhoudt op de creditcard. Dit hoeft overigens niet.

Over ICS-cards

International Card Services is de grootste creditcardaanbieder van Nederland. Oorspronkelijk was de naam VISA Card Services en was het bedrijf de enige aanbieder van VISA creditcards in Nederland.
De VISA World Card is al jarenlang de meest gangbare VISA card van Nederland.
Ook geeft International Card Services samen met verschillende organisaties Visa Cards zoals, de ANWB Visa, Visa Greencard en de ASN Visa. De laatste jaren zijn er ook andere uitgevers van VISA cards bijgekomen, zoals Lasercards en de Rabobank, maar nog altijd domineert International Card Services de markt met zijn creditcards.

Klantenservice

ICS creditcard online aanvragen
Postadres aanpassen
VISA inloggen
Creditcard blokkeren
ICS-Card opzeggen
Pincode wijzigen
Bestedingslimiet verhogen
Tegenrekening wijzigen

Links

ICS cards.nl

Vragen over creditcards?

Algemene Vragen en antwoorden