Creditcards vergelijken

ABN AMRO besteedt creditcards uit aan ICS-cards

ABN AMRO staakt de zelfstandige uitgave van creditcards. Alle creditcards worden ondergebracht bij International Card Services. Bestaande klanten kunnen in het eerste kwartaal van 2012 een nieuwe creditcard verwachten.

Verschillen tussen nieuwe en oude creditcards

Verandert er iets aan de voorwaarden van de creditcards? Vermoedelijk gaat het om hele kleine verschillen. De algemene voorwaarden van ABN AMRO creditcards en die van ICS-Cards zijn grotendeels gelijk. Toch is het verstandig om de verandering in de gaten te houden, er kan altijd iets onverhoopt verkeerd worden overgezet.

Over ICS-Cards

International Card Services is de grootste uitgever van bankonafhankelijke creditcards van Nederland. Vooral de VISA World Card en de MasterCard Classic zijn hierbij bekend. Bankonafhankelijke creditcards worden los van banken uitgegeven en zijn te koppelen aan iedere bankrekening.
ICS-Cards geeft ook bankgebonden creditcards uit, voor bijvoorbeeld Friesland Bank. International Card Services is zich meer gaan richten op de bankgebonden creditcards met de overname van de creditcards bij Van Lanschot. Met de overname van de ABN AMRO creditcards is ICS-Cards hiermee voor het eerst een van de grootste uitgevers van bankgebonden creditcards en tegelijk ook duidelijk de grootste uitgever van creditcards in Nederland.

bron:ABN AMRO nieuwsbericht
Zie: International Card Services