Creditcards vergelijken

Vme, de virtuele portemonnee in opkomst

Hoe werkt betalen met een digitale portemonnee?

Betalen met een gebruikersnaam en wachtwoord. De wereld van betalingen is hard op weg om te veranderen. Sinds de komst van Paypal; de digitale portemonnee waarmee je met een wachtwoord op vele plaatsten gemakkelijk kunt betalen, zijn er meerdere kaartmaatschappijen die hetzelfde pad zijn ingeslagen. Uit angst om achter te lopen bij de nieuwste ontwikkelingen, en enkel maar een plastic kaart te kunnen bieden aan hun klanten besluiten vele creditkaartmaatschappijen te kijken naar andere mogelijkheden. In dit geval gaat het om de virtuele portemonnee.

Vme, de jongste telg van Visa

De jongste op de markt is Vme, een tot nog toe betaversie van Visa. Het principe is hetzelfde als dat van PayPal. Vme is een online portemonnee waarin je meerdere kaarten kunt opslaan, zelfs kaarten die niet van Visa zijn. Zodra je een aankoop wilt doen via internet, volstaat het om je wachtwoord en gebruikersnaam paraat te hebben, en je aankoop is verricht. Dit vergemakkelijkt aanzienlijk de aankopen op internet. Door het openstellen van zijn portefeuille aan andere kaarten bereikt Visa ook nog eens een grotere groep geïnteresseerden. Op het moment is Vme slecht beschikbaar in Amerika, maar in de zomer van 2013 openen ook Frankrijk, Spanje en Groot-Brittannië hun poorten voor Vme.

Wat kunnen we nog meer verwachten van Visa in de toekomst?

Visa is al lange tijd de grootste in de markt van plastic kaarten, maar wilt ook met de nieuwe ontwikkelingen mee gaan, en ook graag de grootste zijn. Het is een interessant idee, en zeker handig voor mensen met meerdere kaarten. Het vergemakkelijkt de aankoop.

Extra informatie over de Vme

Voor meer informatie over Vme van Visa, kunt u de volgende site bezoeken: https://eu.v.me/landing.aspx