Creditcards vergelijken

Transavia vluchten sparen bij uw Flying Blue creditcard

Transavia vluchten kunt u nu ook boeken via gespaarde Flying Blue. U kunt dus met uw American Express creditcard vliegtickets sparen voor de vele vakantiebestemmingen van Transavia.

Transavia vluchten sparen - hoe het werkt

Als u Flying Blue deelnemer bent via een American Express creditcard spaart u per bestede euro mijlen. Deze kunt u inwisselen voor vluchten van KLM en AirFrance maar nu ook voor vluchten van Transavia. Transavia.com is eigenlijk gewoon een dochteronderneming van de KLM, dus een samenwerking ligt voor de hand. Het komt wel eens voor dat een Transavia vlucht gaat met hulp van een KLM toestel.

Transavia.com naar de zon en de skipiste

KLM biedt weinig vluchten naar de traditionele mediterrane zonbestemmingen. Zo is er geen lijndienst van de KLM naar de Canarische Eilanden.
Als u punten spaart met het Flying Blue programma kwam u al snel uit op een grote stad als bestemming. Zeker buiten Europa zijn de directe verbindingen met diverse grote steden nog steeds een zeer aantrekkelijk optie. Maar als u in Europa naar de zon wilt of u wilt naar de skipiste dan is Transavia een logischere keuze.

Transavia.com sparen - zeker interessant

Transavia.com biedt naar eigen zeggen al vluchten aan vanaf 5.000 mijlen. Dit zijn zeker interessante lage tarieven. Het is natuurlijk nog even afwachten wat de precieze tarieven zijn. En ook wat de beschikbaarheid is voor het vliegen op punten binnen Europa.
De KLM was juist binnen Europa minder interessant omdat meestal 25.000 mijlen worden gevraagd voor een vlucht. Dit terwijl je voor 50.000 mijlen al in de VS bent.


bron: flyingblue.com