Ton Hermans

Creditcardvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

De zakelijke creditcard van ASN heeft aantrekkelijke extraatjes voor zakenreizigers, zoals een aanvullende reisverzekering en een aankoopverzekering. Zakelijke rekeninghouders bij ASN kunnen deze bedrijfscreditcard (Visa) direct aanvragen.

De aanvullende reisverzekering geeft een schadevergoeding voor het geval de bagage meer dan 8 uur is vertraagd of als de complete vlucht meer dan 4 uur te laat aankomt.

Aankopen die je met de creditcard betaalt, zijn 180 dagen lang verzekerd tegen schade, diefstal en verlies. Het eigen risico bedraagt 50 euro per geval. Als een medewerker de kaart zonder toestemming gebruikt, krijg je de schade vergoed.

Wat kost het?

De jaarlijkse kosten van ASN Creditcard Zakelijk bedragen 42 euro. Meer kosten zijn er niet, als je het saldo altijd binnen drie weken betaalt. Na die periode van 21 dagen gaat een rente tellen. Ook betaal je dan maandelijks 5 euro kosten.

Bijzondere voordelen

  • Verzekering bij vlucht- en bagagevertraging
  • Aankoopverzekering van 180 dagen
  • Misbruik door medewerkers gedekt
  • Ook voor starters (max. bestedingslimiet €500)

- Onze score: 6,8

Door Redactie Creditcardvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Prijs per jaar€ 42,-
Extra kaart€ 42,-
Bestedingslimiet- (afh. van bedrijfssituatie)
Wijze van betalenAchteraf
Gespreid betalen mogelijk?Nee
Rente bij gespreid betalen-
Kosten geld opnemen4 % (min. € 4,50), bij positief saldo 1 % (max. € 1,50)
Wisselkoersopslag2,50 %
Spaarrente-
UitgeverICS
BankonafhankelijkNee
KaarttypeVisa
Waardering creditcard6,80

» Bezoek website


> Vraag de ASN Creditcard Zakelijk aan