José Mast

Creditcardvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

De Finom Zakelijke Visa Card is een debitcard waarmee je wereldwijd al je zakelijke betalingen kunt doen. Je betaalt met de kaart direct van het tegoed op je zakelijke Finom Betaalrekening.

De Finom Business Visa Card is geschikt voor freelancers, maar ook voor ondernemers die hun teamleden een zakelijke Visa-betaalkaart willen geven. Bij het goedkoopste betaalpakket Finom Solo kost het toevoegen van een teamlid 4 euro per maand.

Per teamlid kun je maximaal drie fysieke kaarten en een onbeperkt aantal virtuele kaarten aanvragen. Per kaarthouder stel je een uitgavelimiet in.

De Visa Cards zelf zijn gratis, je betaalt alleen voor kaarten die je niet gebruikt. Een inactieve fysieke kaart kost 2 euro per maand, een inactieve virtuele kaart 1 euro per maand.

Speciale voordelen

  • Geschikt voor internationale betalingen
  • Inzicht in betalingen van teamleden
  • Ook geschikt voor starters
  • Koppel al je bankrekeningen op één platform

- Onze score: 7,2

Belangrijkste kenmerken


Prijs per jaar€ 36,- (incl. Finom Solo) (*)
Extra kaart€ 0,-
Bestedingslimiet- (afh. van saldo)
Wijze van betalenVooraf
Gespreid betalen mogelijk?Nee
Rente bij gespreid betalen-
Kosten geld opnemen€ 2,00
Wisselkoersopslag0,50 %
Spaarrente0,00 %
UitgeverFinom
BankonafhankelijkNee
Waardering creditcard7,20

» Bezoek website


> Vraag de Finom Zakelijke Visa Card aan


Heeft deze zakelijke Visa Card een belangrijk nadeel?

Je kunt met deze zakelijke Visa Card niet achteraf betalen. Voor iedere betaling moet je dus genoeg geld op je rekening hebben.

Voor wie is deze zakelijke Visa Card toegankelijk?

Nederlandse bedrijven die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen een zakelijke betaalrekening openen bij Finom en daarbij zakelijke Visa Cards aanvragen.

Wat moet ik verder weten?

Finom is een Europese elektronischgeldinstelling die in 2019 is opgericht en onder toezicht staat van De Nederlandsche Bank. Het depositogarantiestelsel geldt niet. Tegoeden van klanten worden apart bewaard, zodat ze veilig zijn voor eventuele schuldeisers van Finom.

* Finom Solo is het zakelijke betaalpakket waar deze debitcard bij past.