José Mast

Creditcardvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

N26 Business Mastercard is een zakelijke betaalpas gekoppeld aan een zakelijke rekening bij onlinebank N26. Als je met deze pas betaalt, levert dat een cashback op van 0,1 procent.

Kies je voor de gratis betaalrekening voor zzp’ers N26 Business, dan ontvang je een gratis virtuele Mastercard. Hiermee kun je mobiel betalen met behulp van Google Pay of Apple Pay.

Wil je ook een fysieke Mastercard, dan kost dat eenmalig 10 euro (verzendkosten). Met deze Mastercard kun je overal ter wereld betalen zonder koersopslag.

Alleen pinnen in een vreemde munt kost 1,7 procent van het opgenomen bedrag. Pinnen in euro’s is drie keer per maand gratis en kost daarna 2 euro per keer.

Gekoppeld aan betaalrekening

Deze zakelijke Mastercard is een debitcard. Dat betekent dat je er alleen geld mee kunt uitgeven dat op je rekening staat. Er is geen bestedingslimiet en geen mogelijkheid tot uitgestelde betaling, zoals bij een creditcard.

Speciale voordelen

  • 0,1 procent cashback van iedere betaling
  • Met gratis zakelijke betaalrekening
  • Kosteloos betalen en pinnen
  • Ook geschikt voor starters
  • Automatische indeling van uitgaven in categorieën

- Onze score: 8,0

Door Redactie Creditcardvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Prijs per jaar€ 0,-
Extra kaart€ 10,-
Bestedingslimiet-
Wijze van betalenVooraf
Gespreid betalen mogelijk?Nee
Rente bij gespreid betalen-
Kosten geld opnemen€ 0,- (eerste 3 opnames p.m.)
Wisselkoersopslag0,00 %
Spaarrente2,80 %
UitgeverN26
BankonafhankelijkNee
KaarttypeMastercard
Waardering creditcard8,00

» Bezoek website


> Vraag hier de N26 Business Mastercard aan


Heeft deze debitcard een belangrijk nadeel?

Uitgesteld betalen is niet mogelijk. De app en de klantenservice zijn Engelstalig.

Voor wie is deze debitcard toegankelijk?

Eenmanszaken met een vrij beroep die werken onder hun eigen naam kunnen deze Business Mastercard aanvragen. Handelaren zijn uitgesloten.

Wat moet ik verder weten?

Om een rekening te kunnen openen bij N26 heb je een smartphone nodig. Is de rekening eenmaal actief, dan kun je ook bankieren via de computer.

N26 biedt ook premiumaccounts aan met meer mogelijkheden, zoals 10 subaccounts, meer gratis geldopnames en verzekeringen.