José Mast

Creditcardvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

De Revolut Business Card is een debitcard die is gekoppeld aan een Revolut Business-betaalrekening. Betalingen met de kaart worden direct afgeschreven van het saldo op deze zakelijke rekening.

Een groot voordeel van deze businesscard is dat bedrijven er kosteloos mee kunnen betalen buiten de eurozone tot 1.000 euro per maand. Daarboven geldt een kleine wisselkoersopslag. Freelancers hebben geen vrijgelaten bedrag.

Voor het aanvragen van deze businesscard (Mastercard of Visa) heb je de app van Revolut nodig. Ondernemers die personeel in dienst hebben, kunnen na hun aanmelding extra kaarten aanvragen voor teamleden. In de app kun je uitgavenlimieten instellen en bestedingen van teamleden inzien.

Revolut Business is heel geschikt voor bedrijven die internationaal zakendoen. Zij kunnen er verschillende muntsoorten op aanhouden en ontvangen.

Speciale voordelen

  • Lage kosten
  • Inclusief gratis zakelijke rekening
  • Maximaal 200 extra virtuele kaarten per teamlid
  • Upgrade naar premium-betaalpakket mogelijk

- Onze score: 7,3

Door Redactie Creditcardvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Prijs per jaar€ 0,-
Extra kaart€ 6,-
Bestedingslimiet- (afh. van saldo)
Wijze van betalenVooraf
Gespreid betalen mogelijk?Nee
Rente bij gespreid betalen-
Kosten geld opnemen2,00 %
Wisselkoersopslag0,00 % (vanaf € 1.000 per maand 0,60 % - 1,0 %)
Spaarrente0,00 %
UitgeverRevolut
BankonafhankelijkNee
Waardering creditcard7,30

» Bezoek website


> Vraag de Revolut Business Card aan


Heeft deze businesscard een belangrijk nadeel?

Achteraf betalen is niet mogelijk. Je betaalt altijd van het saldo op de betaalrekening.

Voor wie is deze businesscard toegankelijk?

In Nederland gevestigde bedrijven met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel kunnen de businesscard aanvragen. Freelancers kunnen de card alleen op eigen naam aanvragen.

Wat moet ik verder weten?

Revolut is een Britse onlinebank met een bankvergunning in de EU (Litouwen). Het saldo op de bankrekening valt onder het depositogarantiestelsel en is tot 100.000 euro beschermd.