José Mast

Creditcardvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

Wallester Prepaid Business Card is ontwikkeld om zakelijke uitgaven van verschillende personen makkelijker te kunnen beheren. Met één online account kun je voor al je medewerkers prepaid creditcards aanvragen, die ze meteen kunnen gebruiken.

De Wallester Prepaid Business Card is een Visacard. Je kunt fysieke en virtuele kaarten aanvragen. De virtuele kaarten zijn ook te gebruiken voor betalingen met je smartphone, bijvoorbeeld via Google Pay of Apple Pay. Je hoeft dus niet op de bezorger te wachten.

Een Wallester-account heeft een eigen IBAN-nummer. Hiernaar kun je geld overmaken vanaf iedere bankrekening in de Europese Economische Ruimte en het Verenigd Koninkrijk.

Makkelijker boekhouden 

Vervolgens kun je online dag- of maandlimieten toewijzen aan de verschillende cards. Je kunt ook bepalen waarvoor een card gebruikt mag worden, bijvoorbeeld contactloze betalingen, online winkelen, betalingen met een betaalautomaat en geld halen bij een geldautomaat. In het Wallester-account kun je de uitgaven controleren en koppelen aan de boekhouding.

Een Wallester-account openen is gratis. Hiermee kun je maximaal 300 virtuele en een onbeperkt aantal fysieke cards aanvragen.

Speciale voordelen

  • Past bij iedere zakelijke rekening
  • Betaling van 1 euro per maand aan iedere werknemer op de loonlijst
  • Prepaid: geen risico op budgetoverschrijdingen
  • Gedetailleerde rapportages
  • Ondersteuning met livechat

- Onze score: 8,3

Door Redactie Creditcardvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Prijs per jaar€ 0,-
Extra kaart€ 0,- (alleen € 5,- bezorgkosten)
Bestedingslimiet- (variabel)
Wijze van betalenVooraf
Gespreid betalen mogelijk?Nee
Rente bij gespreid betalen-
Kosten geld opnemen2,00 % (min. € 2,-)
Wisselkoersopslag2,00 %
Spaarrente0,00 %
UitgeverWallester
BankonafhankelijkJa
Waardering creditcard8,30

» Bezoek website


> Vraag hier een Wallester Prepaid Business Card aan (Duitstalig)


Heeft deze creditcard een belangrijk nadeel?

Alle kosten moeten vooraf worden betaald.

Voor wie is deze creditcard toegankelijk?

Elk bedrijf in de Europese Economische Ruimte (EU-landen plus Liechtenstein, Noorwegen en IJsland) en Groot-Brittannië kan Wallester Business gebruiken.

Wallester is een financiële instelling uit Estland die Visa-kaarten uitgeeft. Het bedrijf heeft helaas nog geen Nederlandstalige website.