José Mast

Creditcardvergelijking helpt je graag met je financiële keuzes. Dat kunnen we alleen doen als productaanbieders ons ook sponsoren. Dit is echter niet van invloed op onze teksten. Wat je leest is onze eigen mening.

De Revolut Debitcard is een gratis Mastercard of Visacard waarmee je overal ter wereld kunt betalen. Betalen in vreemde valuta is tot 1.000 euro per maand kosteloos.

Bij deze debitcard hoort een gratis Revolut-betaalrekening met IBAN-nummer. Je kunt alleen met de pas betalen van het positieve saldo op deze betaalrekening.

Om de rekening te kunnen openen, heb je de app van Revolut nodig. Met deze app kun je je identificeren en vervolgens de rekening gebruiken. Ook heb je hiermee toegang tot de (Engelstalige) klantenservice via de chat.

Wat kost het?

Het openen en aanhouden van de rekening kost niets. Je betaalt alleen verzendkosten voor de debitcard. Geld overmaken en ontvangen is kosteloos.

Ook geld opnemen bij een geldautomaat is gratis als je per maand maximaal 5 opnames doet en niet meer dan 200 euro haalt. Daarna kost een geldopname 2 procent van het opgenomen bedrag met een minimum van 1 euro.

Deze gratis debitcard heeft geen extraatjes, zoals aanvullende reisverzekeringen of aankoopbescherming. Ook kun je er niet uitgesteld mee betalen of een bedrag op reserveren bij het huren van een auto.

Speciale voordelen

  • Gratis debitcard inclusief betaalrekening
  • Kosteloos betalen buiten de eurozone
  • Werkt ook bij webwinkels
  • Geen inkomenseis

- Onze score: 7,3

Door Redactie Creditcardvergelijking

Belangrijkste kenmerken
(per 1 mei 2024)


Prijs per jaar€ 0,- (alleen verzendkosten)
Extra kaart-
Bestedingslimiet- (afh. van saldo)
Wijze van betalenVooraf
Gespreid betalen mogelijk?Nee
Rente bij gespreid betalen-
Kosten geld opnemen0,00 % (boven € 200 p.m.: 2,00 %)
Wisselkoersopslag0,00 % (tot € 1.000 per maand)
Spaarrente0,00 %
UitgeverRevolut Ltd. (UK)
BankonafhankelijkNee
Waardering creditcard7,30

» Bezoek website


> Vraag de Revolut Debitcard aan