creditcardvergelijking.nl

 Hoe kan ik een creditcard aanvragen?hoe krijg ik een creditcard

Een creditcard aanvragen gaat het snelst en het makkelijkst online.

Dit kunt u meteen doen nadat u een keuze heeft gemaakt op creditcardvergelijking.nl voor de ideale creditcard.

Als u klikt op aanvragen bij uw favoriete creditcard komt u terecht op een beveiligde internetpagina waar u de benodigde gegevens invult. Omdat de pagina afgeschermd is, kunt u erop vertrouwen dat het een veilige manier is om een creditcard aan te vragen.

Voordat u definitief een creditcard krijgt, wordt u onderworpen aan een creditcheck. Als u geen geregistreerde openstaande schulden heeft bij een organisatie die is aangesloten bij het BKR en u hebt voldoende inkomen (1150 euro netto per maand is meestal genoeg) dan wordt u een nieuwe klant van de creditcardaanbieder.

U krijgt de creditcard per post. Deze moet eerst nog worden gedrukt, u ontvangt de kaart meestal pas twee weken na de aanvraag.

Om de creditcard uiteindelijk te kunnen gebruiken, moet u deze nog activeren. Per post ontvangt u het activatieverzoek. Meestal hoeft u alleen een telefoonnummer te bellen en is het invoeren van enkele cijfers voldoende. Dit is binnen een minuut gedaan. Het activeren is een extra beveiliging. U moet de nieuwe creditcard ook meteen signeren.

Tot slot: wees voorzichtig met het aangaan van leningen met uw creditcard. Als u elke maand alle afschriften volledig voldoet, betaalt u nooit rente.

Enkele interessante webadressen:
Inzien BKR-gegevens
Nibud


Naar de homepage