De Mastercard Business is een van de goedkopere bedrijfscreditcards in Nederland. Het is de zakelijke variant van de populaire Mastercard Classic.

Medewerkers binnen het bedrijf die een creditcard nodig hebben voor zakelijke uitgaven kunnen er overal ter wereld mee betalen. Eventueel kun je bepaalde uitgaven uitsluiten, zoals geldopnamen, benzinekosten of hotelboekingen. Doordat medewerkers ieder hun eigen kaart hebben, wordt de verwerking van onkostendeclaraties een stuk makkelijker.

Als ondernemer kun je de uitgaven van personeelsleden online bekijken, in real time. Bestedingen voer je meteen door in de boekhouding.

De jaarbijdrage van deze creditcard is met 35 euro niet hoog. Bij meer dan vijf kaarten wordt de prijs per kaart nog 5 euro lager. Je kunt een bedrijfslimiet instellen voor alle kaarten gezamenlijk, naast de bestedingslimiet per Mastercard.

Speciale voordelen

  • Past bij elke zakelijke rekening
  • Aankoopverzekering van 180 dagen
  • Verzekering bij (vlucht)vertraging
  • Optionele verzekering tegen misbruik
  • Maatwerk mogelijk per medewerker

- Onze score: 7,3

Door Redactie Creditcardvergelijking

 

Belangrijkste kenmerken


Prijs per jaar€ 35,-
Extra kaart€ 35,-
Bestedingslimiet€ 2.500,-
Wijze van betalenMaandelijks
Gespreid betalen mogelijk?Nee
Rente bij gespreid betalen-
Kosten geld opnemen4 % (min. € 4,50)
Wisselkoersopslag2,50 %
Spaarrente0,00 %
UitgeverICS
BankonafhankelijkJa

» Bezoek website


> Vraag de Mastercard Business hier aan


 

Voor wie is deze creditcard toegankelijk?

Deze creditcard is ook beschikbaar voor startende ondernemers die nog geen 2 jaar staan ingeschreven. Voor starters is de kaartlimiet ingesteld op 500 euro.