Creditcards vergelijken
Creditcards vergelijken

Rabocard

De Rabocard is er alleen voor klanten van de Rabobank. De kaart kan uitsluitend samen met een volledig bankpakket worden aangevraagd.

Je kunt deze creditcard dus niet koppelen aan een betaalrekening van een andere bank. Ben je een trouwe klant van de Rabobank, dan maakt dat wellicht niet veel uit.

De hiernaast vermelde prijs is de jaarbijdrage voor de kaart bij het eenvoudige Rabo Directpakket, dat €18,00 per jaar kost. 

Bij het Rabo Basispakket (€33,60 per jaar) is de Rabocard qua prijs inbegrepen. Maar hij moet wel speciaal worden aangevraagd.

Ook voor studenten

Deze creditcard is ook aan te vragen voor jongeren die het gratis Rabo Studentenpakket hebben. De kaart kost dan 15 euro per jaar. De maandlimiet voor studenten is 1.000 euro.

De Rabocard is overigens een Mastercard. Je kunt ook de Mastercard Classic overwegen als alternatief. Hij werkt perfect in combinatie met een Rabobankrekening maar is daar niet aan gebonden.

Speciale voordelen

  • Vertrouwd en praktisch als je Rabobankklant bent en wilt blijven
  • Volledige creditcard
  • Relatief goede aankoopverzekering
  • Standaardlimiet van €1.000 kan worden verhoogd
  • Ook voor studenten van 18 tot 34 jaar (limiet eveneens €1.000)

Opmerking: bestaande Rabocards van klanten met het Totaalpakket van de Rabobank hebben sinds april 2016 automatisch de eigenschappen gekregen van een Rabo Goldcard.

> Vraag nu de Rabocard aan!
Belangrijkste kenmerken
Prijs per jaar€ 24,-
Extra kaart€ 9,-
Bestedingslimiet€ 1.000,-
Wijze van betalenMaandelijks
Gespreid betalen mogelijk?Nee
Rente bij gespreid betalen-
Kosten geld opnemen€ 4,50
Wisselkoersopslag2,00 %
Spaarrente0,00 %
UitgeverRabobank
BankonafhankelijkNee