HomeVISA ANWB VISA card

 ANWB VISA Card   aanvragen

anwb visa

De ANWB VISA is een prima creditcard, die u net wat meer betaalzekerheid biedt voor een onbezorgde vakantie. U kunt deze VISA net zo vaak en gemakkelijk gebruiken als iedere andere VISA, maar dan voor een vaste lage prijs. U kunt er mee betalen bij Franse Tolwegen, buitenlandse pompstations en overal waar u het logo van VISA ziet staat.
De ANWB VISA heeft u als lid van de ANWB voor slechts €12 per jaar. Om de kaart te kunnen blijven gebruiken, moet u lid blijven van de ANWB. De ANWB Visa is een interessante optie als u een Visa Card zoekt en u graag gebruik wilt maken van de service van de ANWB.

Actie: maak kans op een reis naar Rome

Vraagt u de ANWB Visa voor 28 februari 2015 aan, dan kunt u een stedentrip voor 2 personen winnen naar Rome (ter waarde van €2.500).
Daarnaast is het eerste jaar gratis.

Voordelen ANWB VISA

  • Relatief lage jaarlijkse kosten
  • De creditcardpincode mag u zelf bepalen
  • Actueel online overzicht van uw betalingen
  • Rente sparen bij een saldo boven €500

> Vraag de ANWB VISA Card aan!


Wat is het voordeel van de ANWB Visa?

Het belangrijkste voordeel is dat u slechts 12 euro per jaar betaalt. De ANWB biedt hiermee een voordelig alternatief voor relatief duurdere andere Visa Cards.

Waarom heb ik een ANWB Visa nodig?

Een creditcard is in veel landen nog steeds het meest aanvaarde betaalmiddel. Op veel plekken wordt een gewone Nederlandse pinpas niet geaccepteerd. De ANWB raadt u daarom aan een creditcard mee te nemen als u naar het buitenland gaat. De ANWB Creditcard geldt als een belangrijke aanvulling op de andere diensten van de ANWB.

Is de ANWB Visa een volledige VISA Card?

Ja. Met de ANWB VISA kunt net zo vaak en veilig betalen als met iedere andere Nederlandse Visa Card. Als uw online bestelling niet aankomt, kunt u de betaling annuleren. En er geldt een aankoopverzekering van een half jaar op uw aankopen. De ANWB Visa biedt alleen geen dekking tegen reisongemakken, maar de ANWB biedt diverse andere diensten die u overal in Nederland en daar buiten kunnen bijstaan. De ANWB Visa is een goede aanvulling op andere ANWB diensten, omdat u hiermee betaalzekerheid heeft als u onderweg bent.

ANWB Visa, zonder lidmaatschap ANWB?

De ANWB Visa is er alleen voor ANWB Leden. Dit bent u al vanaf 17 euro per jaar. Als u geen lid meer wilt zijn van de ANWB, vervalt ook direct de ANWB Visa card. U zult dan een nieuwe creditcard dienen aan te vragen.

> Vraag de ANWB VISA Card aan!

Kaartdetails
Jaarlijkse bijdrage€12
Partnerkaart€12
Opzeggenkan op ieder moment
Opzegtermijn1 maand
Limiet per maand€2.500
Kosten geldopname4% van opgenomen bedrag
Wisselkoersopslag2%
» Bezoek website