HomeVisa ANWB Visa card

 ANWB Visa Card   aanvragen

anwb visa

De ANWB Visa Card is een prima creditcard, die u net wat meer betaalzekerheid biedt voor een onbezorgde vakantie. U kunt deze Visa net zo vaak en gemakkelijk gebruiken als iedere andere Visa Card, maar dan voor een vaste lage prijs. U kunt ermee betalen bij Franse tolwegen, buitenlandse pompstations en overal waar u het logo van Visa ziet staan.

De ANWB Visa Card heeft u als lid van de ANWB voor slechts €12 per jaar. Om de kaart te kunnen blijven gebruiken, moet u lid blijven van de ANWB. De ANWB Visa Card is een interessante optie als u een Visa-card zoekt en u graag gebruik wilt maken van de service van de ANWB. 

Actie: 1e jaar gratis + €25 cadeau op de Card

Vraag nu de ANWB Visa Card aan en ontvang de creditcard het eerste jaar gratis. Bovendien ontvangt u €25 cadeau op de card. Dit tegoed kunt u binnen 90 dagen vrij besteden, bijvoorbeeld online. 

Voordelen ANWB Visa

  • Lage jaarlijkse bijdrage van €12
  • Volwaardige Visa Card, waarmee u vrijwel zeker overal kunt betalen
  • Goede aanvulling op uw bestaande ANWB-diensten (in het buitenland)
  • Uitgaven eenvoudig te volgen via app, website of sms-alerts

> Vraag de ANWB Visa Card aan!


Wat is het voordeel van de ANWB Visa?

Het belangrijkste voordeel is dat u slechts €12 per jaar betaalt. De ANWB biedt hiermee een voordelig alternatief voor relatief duurdere andere Visa Cards.

Waarom heb ik een ANWB Visa nodig?

Een creditcard is in veel landen nog steeds het meest aanvaarde betaalmiddel. Op veel plekken wordt een gewone Nederlandse pinpas niet geaccepteerd. De ANWB raadt u daarom aan een creditcard mee te nemen als u naar het buitenland gaat. De ANWB Visa Card geldt als een belangrijke aanvulling op de andere diensten van de ANWB.

Is de ANWB Visa een volledige Visa Card?

Ja. Met de ANWB Visa kunt net zo vaak en veilig betalen als met iedere andere Nederlandse Visa Card. De ANWB Visa Card biedt u daarnaast extra zekerheid, want de Card is voorzien van een Aflevergarantie en Aankoopverzekering. Het kan namelijk wel eens gebeuren dat een artikel dat u gekocht heeft, niet wordt geleverd. ICS draait de betaling dan terug en u hoeft niets te betalen. En met de Aankoopverzekering is vrijwel alles wat u met uw Card koopt, in een winkel maar ook online, minimaal 180 dagen gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. De ANWB Visa is een goede aanvulling op andere ANWB diensten, omdat u hiermee betaalzekerheid heeft als u onderweg bent.

ANWB Visa, zonder lidmaatschap ANWB?

De ANWB Visa is er alleen voor ANWB Leden. Dit bent u al vanaf €17 per jaar. Als u geen lid meer wilt zijn van de ANWB, vervalt ook direct de ANWB Visa card. U zult dan een nieuwe creditcard dienen aan te vragen.

> Vraag de ANWB Visa Card aan!

Kaartdetails
UitgeverInternational Card Services
Jaarlijkse bijdrage€12
Partnerkaart€12
Opzeggenkan op ieder moment
Opzegtermijn1 maand
Limiet per maand€2.500
Kosten geldopname4%, bij positief saldo 1% tot €1,50
Wisselkoersopslag2%
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

MasterCard Classic
€50 cadeau op de Card
Visa World Card
Samsung-tablet cadeau