creditcardvergelijking.nl
HomeVisa ANWB Visa Card

 ANWB Visa Card   aanvragen

anwb visa

De ANWB Visa Card is een prima creditcard die u net wat meer betaalzekerheid biedt voor een onbezorgde vakantie.

U kunt deze kaart net zo vaak en gemakkelijk gebruiken als iedere andere Visa-card, maar dan voor een vaste lage prijs. U betaalt ermee op Franse tolwegen, bij buitenlandse pompstations en overal waar u het logo van Visa ziet staan.

Deze creditcard kunt u als lid van de ANWB krijgen voor €14,50 per jaar. Om de kaart te kunnen blijven gebruiken, moet u wel lid blijven van de ANWB. De ANWB Visa Card is een voordelige optie als u een Visa-creditcard zoekt en graag gebruik wilt maken van de service van de ANWB. 

Actie: kans op reischeque van €4.500

Wie deze creditcard nu aanvraagt, maakt kans op een reischeque ter waarde van €4.500. Deze actie geldt voor alle aanvragen in oktober 2016. Daarnaast is de kaart het eerste jaar gratis. Bekijk hier de precieze actievoorwaarden.

Speciale voordelen

  • Lage jaarlijkse bijdrage
  • Volwaardige Visa-kaart waarmee u vrijwel zeker overal kunt betalen
  • Goede aanvulling op uw bestaande ANWB-diensten (in het buitenland)
  • Uitgaven eenvoudig te volgen via app, website of sms-alerts

> Vraag de ANWB Visa Card aan!

Wat is het voordeel van de ANWB Visa?

Het belangrijkste voordeel is dat u slechts €14,50 per jaar betaalt. De ANWB biedt hiermee een voordelig alternatief voor duurdere andere Visacards.

Waarom heb ik een ANWB Visa nodig?

Een creditcard is wereldwijd het meest aanvaarde betaalmiddel. Op veel plekken wordt een gewone Nederlandse pinpas niet geaccepteerd. De ANWB raadt u daarom aan een creditcard mee te nemen als u naar het buitenland gaat.

Is de ANWB Visa een volledige Visa-creditcard?

Ja. Met de ANWB Visa kunt net zo vaak en veilig betalen als met iedere andere Nederlandse Visa-creditcard. De ANWB Visa Card biedt u daarnaast extra zekerheid, want de kaart is voorzien van een aflevergarantie en aankoopverzekering.

Wanneer een artikel dat u gekocht heeft niet wordt geleverd, draait uitgever ICS de betaling terug en hoeft u niets te betalen. En met de aankoopverzekering is vrijwel alles wat u met uw card koopt, in een winkel maar ook online, minimaal 180 dagen gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

ANWB Visa zonder lidmaatschap ANWB?

De ANWB Visa is er alleen voor ANWB-leden. U bent lid vanaf €15 per jaar. Als u geen lid meer wilt zijn van de ANWB, vervalt uw ANWB Visa Card ook direct. U zult dan een nieuwe creditcard aan moeten vragen.

> Vraag de ANWB Visa Card aan!

Belangrijkste kenmerken
Prijs per jaar€14,50
Bestedingslimiet€2.500
Extra kaart€14,50
Wijze van terugbetalenmaandelijks
Gespreid betalen mogelijk?ja
Rente bij gespreid betalen14%
Kosten geld opnemen4% (bij positief saldo 1% tot €1,50)
Wisselkoersopslag2%
Spaarrente0,7% (vanaf €500)
UitgeverICS/ANWB
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

Mastercard Classic
1e jaar gratis + €25 cadeau
Visa World Card
1 jaar gratis en €50 cadeau