creditcardvergelijking.nl
HomeVisa Visa World Card

 Visa World Card   aanvragen

the world card

De Visa World Card is al meer dan 20 jaar de bekendste Visa-kaart in ons land. Wereldwijd is het een van de meest geaccepteerde creditcards.

Met de Visa World Card doet u veilig online aankopen, alles is 180 dagen verzekerd. De bestedingslimiet is met €2.500 lekker ruim.

De Visa World Card is de ideale keuze als u vooral een degelijke, betaalbare creditcard zoekt, maar niet wilt inboeten op persoonlijke service. Hij past tot slot bij elke betaalrekening.

€50 cadeau en 1e jaar gratis 

Vraag de World Card nu aan en ontvang 50 euro op de kaart als welkomstgeschenk. Ook betaalt u het eerste jaar geen kaartbijdrage.

Speciale voordelen

  • Populaire en wereldwijd geaccepteerde creditcard
  • Aankopen zijn 180 dagen verzekerd
  • Spaar rente bij een saldo vanaf €500

> Vraag de Visa World Card hier aan!

Kom ik in aanmerking voor deze creditcard?

Voor de Visa World Card moet u minimaal €1.150 netto per maand verdienen. Ook wordt uw financiële situatie getoetst bij het BKR.

Kan ik de Visa World Card makkelijk weer opzeggen?

Ja, u kunt deze creditcard altijd kosteloos opzeggen. U zit er dus nooit aan vast. Wel moet u rekening houden met de opzegtermijn van 1 maand.

Is de Visa World Card een veilige creditcard?

Deze creditcard is even veilig als alle andere kaarten van Visa. U bent beschermd bij verlies en diefstal van de kaart als u het voorval meteen meldt.

Voor online gebruik geldt aanvullende zekerheid. Het kan voorkomen dat een artikel dat u op internet koopt niet wordt bezorgd. ICS draait de betaling dan terug.

Daarnaast is bijna alles wat u met de creditcard koopt 180 dagen verzekerd, ook tegen beschadiging. Het maakt daarbij niet uit of u online iets heeft gekocht of in een winkel.

Tot slot kunt u ook gebruikmaken van Verified by Visa. Dat is een wachtwoord, als extra beveiliging bij betalen op het web.

> Vraag de Visa World Card hier aan!

Belangrijkste kenmerken
Prijs per jaar€36,50
Bestedingslimiet€2.500
Extra kaart€16
Wijze van terugbetalenmaandelijks
Gespreid betalen mogelijk?ja
Rente bij gespreid betalen14%
Kosten geld opnemen4% (bij positief saldo 1% tot €1,50)
Wisselkoersopslag2%
Spaarrente0,7%
UitgeverICS
» Bezoek website