creditcardvergelijking.nl
HomeVisa World Card Gold

 Visa World Card Gold   aanvragen

world card gold

De Visa World Card Gold is het ideale betaalmiddel online en op vakantie. Door de wachtwoordbeveiliging Verified by Visa is online afrekenen met deze creditcard extra safe.

Daarnaast heeft u betalingsbescherming als een aankoop niet geleverd wordt en kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep doen op de speciale Gold Servicedesk.

Als u veel verwacht van uw Visa Card, dan is de Visa World Card Gold een interessante keuze. Bij beperkt gebruik is de goedkopere Visa World Card waarschijnlijk een betere optie.

Voor deze creditcard moet u minimaal €1.250 netto per maand verdienen. De Visa World Card Gold wordt uitgegeven door International Card Services (ICS).

50 euro cadeau en 1 jaar gratis

Vraagt u deze creditcard dit najaar aan, dan krijgt u een welkomstbedrag van 50 euro en betaalt u het eerste jaar geen kaartbijdrage.

Speciale voordelen

  • Royale maandelijkse bestedingslimiet
  • Actueel online overzicht van al uw betalingen
  • Extra service met de Gold Card Servicedesk
  • Ontvang rente over uw kaartsaldo (boven €500)
  • Kies zelf de pincode
  • Relatief lage wisselkoersopslag

> Visa World Card Gold nu aanvragen!

Wat is het verschil met de Visa World Card?

De Visa World Card Gold heeft een hogere bestedingslimiet dan de Visa World Card. Daarnaast heeft de World Card Gold een langere aankoopverzekering van maar liefst 365 dagen. Ook kunt u gebruikmaken van de Gold Card Servicedesk, die net wat betere service biedt.

Hoe veilig is de World Card Gold?

De Visa World Card Gold is een veilige creditcard op het gebied van kaartmisbruik en fraude. Als u onterechte betalingen of kaartverlies binnen een redelijke termijn meldt, worden onterechte betalingen ongedaan gemaakt en betaalt u geen eigen risico.

De World Card Gold is bovendien standaard voorzien van de Aankoopverzekering. Hiermee is vrijwel alles wat u met deze kaart koopt, in een winkel maar ook online, 365 dagen gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. En met de Aflevergarantie wordt uw betaling door ICS teruggedraaid als blijkt dat een artikel dat u gekocht heeft niet wordt geleverd.

> Visa World Card Gold nu aanvragen!

Belangrijkste kenmerken
Prijs per jaar€55
Bestedingslimiet€5.000
Extra kaart€0
Wijze van terugbetalenmaandelijks
Gespreid betalen mogelijk?ja
Rente bij gespreid betalen14%
Kosten geld opnemen4% (bij positief saldo 1% tot €1,50)
Wisselkoersopslag1,5%
Spaarrente0,7% (vanaf €500)
UitgeverICS
» Bezoek website