creditcardvergelijking.nl
Home ABN AMRO Creditcards
catPic

Overzicht van ABN Amro creditcards. Deze Mastercards zijn verbonden aan de betaalrekening van ABN Amro. Als u deze Mastercards wilt aanvragen, moet u dus klant zijn van deze bank.

ABN Amro creditcards

abn amro mastercard
ABN Amro Credit Card: deze MasterCard heeft niet al te hoge kosten. De maandelijkse limiet is ook voldoende voor de meeste gebruikers.
service: 
***
prijs: 
€22,42
limiet (min.): 
€2.500
abn amro gold card
ABN Amro Gold Card: luxere versie van de reguliere MasterCard. Hij biedt een hogere limiet en net wat extra service.
service: 
****
prijs: 
€55,13
limiet (min.): 
€5.000
ABN Amro zakelijke creditcard
ABN Amro zakelijke creditcard: redelijk goede en voordelige business-creditcard voor de zakelijke klanten van ABN Amro.
service: 
****
prijs: 
€27,50
limiet (min.): 
€10.000

Over ABN Amro-creditcards

ABN Amro-bannkrekening nodig

Creditcards die worden uitgegeven door ABN Amro zijn alleen te gebruiken met een betaalrekening van ABN Amro. U kunt deze creditcards niet meenemen als u van bank wilt overstappen.

Het voordeel van dit soort 'bankencreditcards' zit in de hechte koppeling met het bankpakket. Daarnaast krijgt u korting in combinatie met een pakket.

Niet uitgegeven door ABN Amro zelf

ABN Amro heeft geen eigen creditcardafdeling, maar besteedt al zijn creditcardactiviteiten uit aan International Card Services. ICS Cards is wel een dochteronderneming van ABN Amro.

Alleen Mastercard-creditcards

Visa-cards worden bij ABN Amro alleen nog verstrekt aan voormalige Fortis-klanten. Het ligt in de lijn der verwachting dat Visa Cards worden uitgefaseerd.

Voordelen en nadelen

ABN Amro-creditcards zijn bankafhankelijke Mastercards. Dit houdt in dat de creditcards er alleen zijn voor klanten van de bank en dat de tegenrekening altijd een ABN Amro-betaalrekening moet zijn.

Een voordeel van een ABN Amro-creditcards is dat er veel mogelijkheden zijn om uw creditcardzaken online te regelen. Daarnaast zit u bij een vertrouwde bank waar u altijd op terug kunt vallen. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld een hogere limiet wenst of als er problemen zijn met uw kaart.

Klantenservice

Klantenservice
ABN Amro creditcard blokkeren

Links

ABN Amro creditcard website

Vraag of opmerking?

Vaak gestelde vragen en antwoorden
Uw vraag staat er niet bij? Neem contact met ons op!