Creditcards vergelijken

Rabobank creditcards nu ook online in te zien

Rabobank biedt als één van de laatste Nederlandse banken nu ook de mogelijkheid om uw creditcardgegevens online in te zien.

Online inzicht in uw creditcardtransacties

Na een betaling met creditcard is het prettig om te kunnen controleren of deze ook is verwerkt. Anders dan met een bankpas, leidt een creditcardbetaling namelijk niet direct tot een afboeking van uw betaalrekening. Vroeger - en tot verkort bij de Rabobank - was de enige manier om er achter of u betaald had, door te bellen met de creditcarddesk. Dit lijkt niet meer echt van deze tijd. Eigenlijk liep de Rabobank hier dan ook flink mee achter: het is al jaren mogelijk om een Visa World Card of eigenlijk elke andere creditcard online in te zien. ABN AMRO, ING en de meeste andere Nederlandse bieden deze functionaliteit al enige tijd. Nu is het dus bij ook de Rabobank mogelijk om uw creditcardtransacties online in te zien.

Rabobank online, de mogelijkheden

Het inzien van transacties is mogelijk, maar de functionaliteiten zijn nog wat beperkt. Zo is het nog niet mogelijk om gegevens te wijzigen. Bovendien worden de transacties nog niet realtime bijgewerkt. U moet nog een dag wachten voordat u een transactie ziet verschijnen. Toch heeft de Rabobank hiermee een belangrijke stap vooruit gezet. Ongetwijfeld zullen er verbeteringen volgen.

zie: Nederlandse Bank creditcards
zie: Creditcard Vergelijken