Met de Mastercard van onlinebank N26 kun je overal ter wereld betalen zonder wisselkoersopslag. De kaart is ook te gebruiken voor online aankopen.

Daarmee is de N26 Mastercard een slimme keus voor wie een veelzijdige betaalpas wil zonder vaste kosten. Je betaalt alleen eenmalige verzendkosten (10 euro).

Aan de Mastercard is een gratis bankrekening gekoppeld, met IBAN-nummer. De debitcard opladen kan gewoon door een bankoverschrijving naar de IBAN te (laten) doen. Binnen de eurozone is dat gratis. Internationale overschrijvingen doe je voordelig via Wise, waarmee N26 samenwerkt.

Wil je deze debitcard aanvragen, download dan eerst de app van N26 en maak een gratis account aan. Hiervoor moet je een kopie van je paspoort of identiteitskaart uploaden. 

Met de Mastercard kun je drie keer per maand contant geld opnemen zonder kosten. Daarna kost dit 2 euro per keer. Vreemde valuta opnemen kost 1,7 procent.

Speciale voordelen

  • Gratis IBAN erbij
  • Alles zelf regelen via de app
  • Gratis betalen buiten de eurozone
  • Tweede pasje mogelijk

- Onze score: 8,4

Door Redactie Creditcardvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Prijs per jaar€ 0,-
KaarttypeMastercard
Wijze van betalenVooraf
Aanschafkosten€ 10,-
Oplaadkosten€ 0,-
Kosten geld opnemen€ 0,- (eerste 3 opnames p.m., daarna € 2,- per opname)
Inactiviteitskosten€ 0,-
Wisselkoersopslag0,00 % (contant geld opnemen 1,70 %)
Spaarrente0,00 %
UitgeverN26 (Dld)
BankonafhankelijkNee
Jaarlijkse kosten indicatie€ 0,-
Opzeggen€ 0,-
Leeftijd18
Waardering creditcard8,40

» Bezoek website


> Vraag deze debitcard hier aanWat moet ik verder weten?

Het saldo op de aan de Mastercard gekoppelde bankrekening is beschermd door het Duitse depositogarantiestelsel tot 100.000 euro. De klantenservice van N26 is Engelstalig.