Creditcards vergelijken
Creditcards vergelijken

N26 Mastercard

Met de Mastercard van onlinebank N26 kun je overal ter wereld betalen zonder wisselkoersopslag. De kaart is ook te gebruiken voor online aankopen, alleen niet via iDeal.

Daarmee is de N26 Mastercard een slimme keus voor wie een veelzijdige betaalpas wil zonder vaste kosten. Je betaalt alleen eenmalige verzendkosten (10 euro).

Aan de Mastercard is een gratis bankrekening gekoppeld, met IBAN-nummer. De debitcard opladen kan gewoon door een bankoverschrijving naar de IBAN te (laten) doen. Binnen de eurozone is dat gratis. Internationale overschrijvingen zijn gratis in 24 valuta.

Wil je deze debitcard aanvragen, download dan eerst de app van N26 en maak een gratis account aan. Hiervoor moet je een kopie van je paspoort of identiteitskaart uploaden. De Mastercard krijg je na ongeveer 15 dagen thuisgestuurd.

Met de Mastercard kun je 3 keer per maand contant geld opnemen zonder kosten. Daarna kost dit 2 euro per keer. Vreemde valuta opnemen kost 1,7 procent.

Als je minimaal 100 euro op je account hebt, kun je ook een Maestrocard aanvragen (ook voor 10 euro).

Speciale voordelen

  • Gratis IBAN erbij
  • Alles zelf regelen via de app
  • Gratis betalen buiten de eurozone
  • Tweede pasje mogelijk (Maestro)
> Vraag deze debitcard hier aan


Wat moet ik verder weten?

Het saldo op de aan de Mastercard gekoppelde bankrekening is beschermd door het Duitse depositogarantiestelsel tot 100.000 euro. De klantenservice van N26 is Engelstalig.

Betalen op internet

In Nederlandse webshops werkt de Maestrokaart niet. Ook iDeal werkt niet met N26. Je kunt hiervoor de (virtuele) Mastercard gebruiken.


Belangrijkste kenmerken
Prijs per jaar€ 0,-
KaarttypeMasterCard
Aanschafkosten€ 10,- (alleen € 10 verzendkosten)
Oplaadkosten€ 0,-
Kosten geld opnemen€ 0,- (eerste 3 opnames p.m., daarna € 2,- per opname)
Wisselkoersopslag0,00 % (contant geld opnemen 1,70 %)
Spaarrente0,00 %
UitgeverN26 (Dld)
BankonafhankelijkNee
Jaarlijkse kosten indicatie€ 0,-
Leeftijd18