Creditcards vergelijken
Creditcards vergelijken

ANWB Visa Silver Card

Op vakantie geeft de ANWB Silver Card een extra veilig gevoel, onder andere door de hoge bestedingslimiet en de mogelijkheid om noodgeld aan te vragen.

Raak je op vakantie je portemonnee inclusief creditcard kwijt, dan kun je met de Silver Card altijd telefonisch tot €1.000 contant geld aanvragen. Als je de huur van een auto met de creditcard betaalt, bedraagt het eigen risico bij schade maximaal €750.

Verlengde aankoopverzekering

Gunstig is ook de aankoopverzekering. Daarmee is bijna iedere aanschaf die je met de creditcard doet automatisch 270 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging.

Openstaande bedragen kun je binnen 21 dagen kosteloos terugbetalen. Daarna gaat een rentetarief van 14% per jaar gelden. Mocht je na een maand nog niet betaald hebben, dan wordt de kaart geblokkeerd. Zo kan het tekort niet nog verder oplopen.

De openstaande bedragen en je betalingen zijn van dag tot dag online te volgen op Mijn Card Online en in de ANWB Creditcard App. Je kunt ook geld storten op de creditcard. Bij een positief saldo van meer dan €500 ontvang je rente.

Nu 50% korting

Wie de ANWB Silver Card uiterlijk 17 december 2018 bestelt, betaalt het eerste jaar geen €26,50 maar €13,25. Bovendien maak je kans op een weekendje weg.

Speciale voordelen

  • Wereldwijd geaccepteerd
  • Tanken met korting bij ruim 800 tankstations
  • Aankoopverzekering van 270 dagen
  • Aflevergarantie bij webwinkelen
  • €1.000 noodgeld op vakantie
  • Eigen risico autohuur afgedekt tot €750
> Vraag de ANWB Visa Silver Card hier aan!

Andere ANWB-creditcards

Om een ANWB-creditcard te kunnen aanschaffen en gebruiken, moet je lid zijn van de ANWB à €15 per jaar.

De goedkoopste variant is de ANWB Visa Card (€14,50). Deze heeft een lagere bestedingslimiet, een kortere aankoopverzekering en geen mogelijkheid voor noodgeld op reis.

De Visa Gold Card (€38,50) heeft alle voordelen van de Silver Card, maar dan met een hogere bestedingslimiet en een langere aankoopverzekering.


Belangrijkste kenmerken
Prijs per jaar€ 26,50
Extra kaart€ 4,50
Bestedingslimiet€ 3.500,-
Wijze van betalenMaandelijks
Gespreid betalen mogelijk?Nee
Rente bij gespreid betalen14,00 %
Kosten geld opnemen4 % (bij positief saldo 1 % tot € 1,50)
Wisselkoersopslag2,00 %
Spaarrente0,15 %
UitgeverICS/ANWB
BankonafhankelijkJa