Deze creditcard is er alleen voor klanten van de Rabobank. Het is een vrij dure creditcard omdat hiervoor een heel bankpakket moet worden aangevraagd. Tenzij je al Raboklant bent.

De kaart is inbegrepen in het Rabo Totaalpakket en Riantpakket. Je krijgt als nieuwe klant standaard een Visakaart, maar kunt eventueel ook kiezen voor een Mastercardvariant. Daarvoor moet je wel zelf contact opnemen.

In het Rabo Totaalpakket (prijs €60,00 per jaar) is de maandelijkse bestedingslimiet €2.500. In het Rabo Riantpakket (niet meer aan te vragen) is dat €6.000. Je kunt de limiet verhogen naar €10.000 als je inkomen het toelaat.

Je bent met deze Goldcard dus gebonden aan een rekening van de Rabobank. Als je een bankonafhankelijke Visa Gold zoekt, dan is de World Card Gold een goed alternatief.

Voor bestaande klanten van de Rabobank is het echter een prima kaart. Daarnaast kost een tweede exemplaar maar €9,00 per jaar. Of €6,00 als je het Riantpakket hebt.

Het is niet mogelijk om deze creditcard aan te vragen bij een ander Rabopakket (Direct of Basis). Daarvoor is er de gewone Rabocard.

Speciale voordelen

  • Instelbare bestedingslimiet
  • Aankoopverzekering van 360 dagen
  • Interessant als je al Rabobankklant bent

- Onze score: 6,8

Door Redactie Creditcardvergelijking

Belangrijkste kenmerken


Prijs per jaar€ 60,- (prijs Rabo-rekening)
Extra kaart€ 9,-
Bestedingslimiet€ 2.500,-
Wijze van betalenMaandelijks
Gespreid betalen mogelijk?Nee
Rente bij gespreid betalen-
Kosten geld opnemen€ 4,50
Wisselkoersopslag2,00 %
Spaarrente0,00 %
UitgeverRabobank
BankonafhankelijkNee

» Bezoek website


> Vraag hier de Rabo Goldcard aan