Creditcards vergelijken

Welke creditcard kiezen voor op wintersport?

Het boeken van de wintersport vakanties is volle gang, maar welke creditcard is handig om mee te nemen?

Met creditcard langs de tolpoort en skirestaurant

In traditionele wintersportlanden als Oostenrijk en Frankrijk heel normaal. U rijdt sneller met een Mastercard of Visa langs de tolpoort langs de Franse Péage. Afrekenen in een restaurant na het skiën, overal kunt u terecht met uw creditcard. Het maakt eigenlijk niet uit of u een Visa of MasterCard meeneemt.

Creditcards speciaal voor wintersporters

Hoewel elke Nederlandse creditcard voldoet, zijn er misschien een paar creditcards die net wat meer bieden voor de fervente wintersporter:
  • NSKIV Visa Card, hiermee krijgt u 25 euro tegoed op uw Visa Card. Leuk als u tijdens het skien ook nog even na wilt genieten in een Après-ski bar of restaurant. Wordt u voor het eerst lid van de NSKIV dan ontvangt 35 euro tegoed op uw kaart.
  • ANWB Visa Card, met een wat lager tegoed van 15 euro, maar dat is toch altijd mooi meegenomen. Deze ANWB Creditcard sluit goed aan op de andere diensten van de ANWB zoals de wegenwacht. Met een bijdrage van 12 euro per jaar is deze Visa ook geen grote aanslag op uw portemonnee.
  • American Express Flying Blue, zoekt u net wat meer luxe dan is deze American Express wellicht wat voor u. Zonder limiet, dus ook een dure wintersportreis is geen probleem. Daarnaast spaart u punten per betaling, waarmee je vliegtickets kunt sparen voor Transavia. Hiermee vlieg je dus naar diverse wintersportbestemmingen.