creditcardvergelijking.nl
Home Spaar Creditcard
catPic
Met deze creditcards spaart u automatisch punten met elke betaling. Deze punten kunt u inruilen tegen geschenken of bijvoorbeeld vliegtickets.

Spaarcreditcards

American Express Flying Blue Silver Card
Flying Blue American Express Silver Card: hiermee spaart u mijlen voor tickets, hotels of om te doneren aan een goed doel.

Actie: 1 jaar gratis + 5.000 mijlen

service: 
****
jaarbijdrage: 
€ 75,-
limiet: 
-
bijenkorf card
De Bijenkorf Card: te gebruiken als klantenkaart van de Bijenkorf, maar ook als gewone creditcard. Spaar Bijenkorfpunten met elke besteding.
service: 
***
jaarbijdrage: 
€ 16,50
limiet: 
€ 2.500,-
american express blue creditcard
American Express Blue Card: voordeligste American Express-kaart waarmee u snel punten spaart. Deze punten kunt u inruilen voor vele producten.
service: 
***
jaarbijdrage: 
€ 50,-
limiet: 
-
creditcard
Euroclix Mastercard: volwaardige cashback-creditcard waarmee u standaard 0,25% van uw uitgaven retour ontvangt.
service: 
***
jaarbijdrage: 
€ 15,-
limiet: 
€ 2.500,-

Wat zijn spaarcreditcards?

Met deze creditcards kunt u punten sparen per betaling die u met de kaart verricht. Deze punten kunt u later besteden aan leuke producten zoals geschenken, hotelovernachtingen of vliegtickets. In dat laatste geval heten de punten meestal miles.

De verschillen tussen deze spaarcreditcards zijn groot. U kunt met de ene kaart veel sneller sparen dan met de andere. Bovendien zijn de bestedingsdoelen vaak ook heel verschillend.

Voor wie interessant?

Spaarcreditcards zijn vooral interessant voor wie veel besteedt met de creditcard. U ontvangt namelijk een klein percentage van uw aankoop terug.

Als u weinig uitgeeft, heeft het niet echt zin om zo'n kaart te nemen. Wilt u geld besparen, dan is een creditcard met een lage jaarlijkse bijdrage meestal zinvoller.