creditcardvergelijking.nl

 Waar kan ik betalen met mijn Credit Card?waar betalen met creditcard
U kunt met een creditcard op heel veel internetwinkels terecht. Vooral in buitenlandse winkels, zoals vliegmaatschappijen of hotelketens is het alleen mogelijk om met een creditcard een betaling te voldoen. Online betalen heeft bovendien voordelen: onterechte betalingen relatief gemakkelijk ongedaan te maken.

Daarnaast kunt ook in heel veel winkels, restaurants en hotels betalen met uw creditcard. Overal waar u het logo van een creditcard ziet kunt u in principe betalen met een creditcard.

Als u op vakantie zult u zien dat in het buitenland de creditcard vaak nog veel beter bruikbaar is. In landen als Spanje of de VS is in de supermarkt afrekenen met een creditcard heel gebruikelijk. Een pinpas is dan meestal niet bruikbaar.

U kunt ook met een creditcard wereldwijd vrijwel overal geld opnemen. Een ander belangrijk voordeel van een creditcard is dat er heel veel plekken wereldwijd geldautomaten zijn, die VISA of MasterCard creditcards accepteren. Zo bent u vrijwel zeker dat u in ieder geval altijd geld kunt opnemen.
Een geldautomaat wordt ook wel "ATM" genoemd, zie hier een lijst met links met locaties van ieder creditcardnetwerk:
VISA ATM locator(Engelstalig)
MasterCard ATM locator(Engelstalig)
American Express ATM locator(Engelstalig)

Naar de homepage