Creditcards vergelijken

Extra vakantiegeld met de Visa World Card

Het vakantiegeld dat je deze maand op je rekening krijgt gestort is misschien niet toereikend voor al je vakantieplannen. Daar heeft Visa-uitgever ICS wat op bedacht.

De creditcarduitgever doet vanaf vandaag liefst 50 euro boven op het vakantiegeld van je baas als je online een Visa World Card bestelt.

Zo'n Visa World Card kost normaal 36,50 euro per jaar, maar is bij een online aanvraag de eerste 12 maanden gratis. Je hebt dus sowieso een jaar lang een gratis creditcard én een leuke aanvulling van 50 euro op je vakantiegeld.

Ontvang het vakantiegeld na je eerste uitgave

In deze actie zit geen addertje verscholen, kan Creditcardvergelijking je verzekeren. Je moet de Visakaart alleen minimaal een jaar aanhouden vanaf het moment dat je hem in bezit krijgt.

Na 12 maanden mag je hem kosteloos weer opzeggen als je dat wil, met behoud van het welkomstcadeau. Wel moet je de creditcard ook echt gebruiken.

Je krijgt de 50 euro zodra je de eerste uitgave met de kaart hebt gedaan. Ook dit hoeft je niets te kosten. Aan gewoon betalen met een creditcard zitten geen extra kosten, tenzij je dat buiten de eurozone doet. Dan betaal je een koersopslag.

Creditcard nodig op vakantie

Ga je deze zomer op vakantie, dan is de kans groot dat je een creditcard ook echt nodig hebt. Met je gewone bankpas kun je in veel landen namelijk niet betalen. Je meeste aankopen zijn met een World Card ook meteen verzekerd.

Ga je met de auto op reis, dan win je met een creditcard een hoop tijd bij tolpoortjes. Lees hier meer tips voor gebruik van een creditcard tijdens je vakantie.

Ook andere Visa Cards

De zomeraanbieding van ICS, de Nederlandse uitgever van Visa-creditcards, geldt op alle varianten van de Visa World Card. Dus ook op de World Card Gold, de World Panda Card, de World Card Photo en de luxe World Card Platinum.

De actie duurt tot 2 september.

Een creditcard vraag je direct online aan via Creditcardvergelijking. Op deze site zie je ook alle andere aanbiedingen van creditcards in Nederland.

(door Ton Hermans, Creditcardvergelijking, 24 mei 2018)